Elérhetőségünk

e-mail: info@nanasiporteka.hu

Mondóka-csengőhang

kotkodáló tyúk rajz

A Nánási Portéka-mondóka letölthető: itt!

Márkafilm

markafilm kép

Hajdúnánás Városi Önkormányzat

Hajdúnánás fotó

Tourinform Iroda

Tourinform Iroda

Helyi termék

A városokról, településekről alkotott kép – más szóval imázs -, az ami az emberek fejében él egy-egy településről, nagyon fontos mind a település polgárai, mind a látogatók, turisták számára. Az a település rendelkezik jól felépített imázs-zsal, amely kitartó munkával eléri, hogy mindenkinek ugyanaz a néhány dolog jusson eszébe róla.

A közelmúltig csak néhány nagyobb város privilégiuma volt a városmarketing. Mostanra viszont a tudatosabb, felkészültebb önkormányzati vezetők a piacgazdasági fejlődés által megnyílt lehetőségek kihasználására előszeretettel alkalmazzák a városmarketing eszközrendszerét település mérettől függetlenül.

Ennek az eszközrendszernek egyik kiemelkedő eleme lehet például egy jellegzetes helyi termék, vagy egy helyi márka. Ilyen lehet Hajdúnánás élstében a NÁNÁSI PORTÉKA. Városunk első márkája.

Használata nem csak abban jelent segítséget, hogy megkülönbözteti és megvédi a nánási gazdák által megtermelt, előállított termékeket, hanem

  • egységes arculat formájában megjeleníti, pozícionálja, kommunikálja a várost, a város értékeit mind a belső, mind a külső célközönség felé
  • előmozdítja a városlakók és a város érdekében munkálkodó intézmények, cégek, egyének kölcsönös érdekét
  • összekovácsol, együttműködésre ösztönöz.

KÉPGALÉRIA

VIDEO GALÉRIA

NÁNÁSI PORTÉKA A FACEBOOKON

facebook.com/nanasiporteka

MEGJELENÉS A MÉDIÁBAN

...... Sajtóhírek ......

BOCSKAI KORONA

Bocskai Korona

Hajdúnánás címere

Minden jog fenntartva - Nánási portéka - 2013