Elérhetőségünk

e-mail: info@nanasiporteka.hu

Mondóka-csengőhang

kotkodáló tyúk rajz

A Nánási Portéka-mondóka letölthető: itt!

Márkafilm

markafilm kép

Hajdúnánás Városi Önkormányzat

Hajdúnánás fotó

Tourinform Iroda

Tourinform Iroda

A pályázat

Tanyai termelők a hajdúnánási piacon

A Vidékfejlesztési Minisztérium 62/2012. (VI. 29.) rendeletében foglaltak szerint a 2012 évi Tanyafejlesztési Program keretében az alföldi tanyák, valamint a tanyás térségek megőrzése és fejlesztése érdekében a települési és térségi fejlesztések támogatására meghirdetett pályázatból megvalósított fejlesztéseknek köszönhetően Hajdúnánáson lehetőség nyílt a Nánási termelők piacának létrehozására, ahol a tanyán termelt és előállított élelmiszerek értékesítése is biztosított.

A városi piac területén 500 m2 nagyságú, felújított, elkülönített helyen árulhatják a hajdúnánási termelők a portékáikat. Új aszfalt és térkő burkolat, új asztalok és közművesített pavilonok várják a gazdákat.

Ezen a területen kizárólag a NÁNÁSI PORTÉKA védjegyhasználatára jogosult hajdúnánási termelők kínálhatják áruikat, akkor, ha rendelkeznek a használati jogot igazoló NÁNÁSI PORTÉKA LEVÉL-lel.

A védjegy használatához csatlakozó gazdák a saját termékeiken megjeleníthetik a NÁNÁSI PORTÉKA védjegyet, az Arculati Kézikönyvnek megfelelő módon, ebben segítséget nyújtanak az önkormányzat Pályázatkezelési Csoportjának munkatársai.

KÉPGALÉRIA

VIDEO GALÉRIA

NÁNÁSI PORTÉKA A FACEBOOKON

facebook.com/nanasiporteka

MEGJELENÉS A MÉDIÁBAN

...... Sajtóhírek ......

BOCSKAI KORONA

Bocskai Korona

Hajdúnánás címere

Minden jog fenntartva - Nánási portéka - 2013